Milyen remek dolog a szabadság és a demokrácia! Itt aztán már mindent lehet! No persze akkor, ha van elég pénzed, hogy megfizesd.

És miért is ne lenne pénzed, ha találsz egy csomó buta embert, aki azonnal ugrik, ha valami kecsegtető ajánlatot dugsz az orra alá! Ők azok, akiknek eszükbe sem jut elgondolkodni azon, hogy vajon milyen oka lehet arra valakinek, hogy 3.000.000.-Ft-ot fizessen egy hírdetésért? Ennyi ugyanis - az árlista szerint - a TVR7 magazinban 1 oldal, ahol két hete a hátsó borítót foglalta el egy ilyen hirdetés.

Theresa Gallast, a "híres numerológust" persze hiába is keresnéd a neten, mert oly nagyon híres, hogy a Google nem találja. Mindössze néhány fórumbejegyzés jön elő, ahonnan megtudható az, hogyan ugrottak be többen is ebbe a csapdába. Egyesek állítólag csak azért, hogy megkapják a "születési kristályukat", mások viszont nem voltak restek még pénzt is küldeni a kapott csekkeken, mert elhitték, hogy így 5.500.000.-Ft-ot kapnak majd a cégtől, ami nem más, mint a szintén roppant híres Parapszichológiai Centenáriumi Központ. Természetesen ez utóbbiról is csak annyit találhatsz a neten, hogy mekkora nagy átverés az egész.

 

Emberek! ÉBRESZTŐ! A semmiért nem adnak valamit!

 

Szerző: MágusMókus  2010.04.01. 18:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boszibulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr681887503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása