penz (1).jpgBeszéljünk a pénzről!

Azt mondják manapság kétféle dolgot lehet eladni:

1./ Azt, ami nagyon drága, vagy

2./ azt, ami nagyon olcsó

Tehát aminek normális ára van, az a kutyának se kell, legfeljebb néhány értelmes ember választja az ár-érték arányos termékeket.

A mágia világában is így van ez.

Mit gondolsz, milyen pénzeket fizetnek ki az emberek például jóslásért?

5 - 10 - 20 - 30 ezer forintot?

Ezek bármelyikét egy személyes jóslásért, ami többnyire egy órán át tart

De vannak még a telefonos jósok. 475 Ft egy hívás azt hiszem. No de hányszor kell felhívni a kiírt számot, mire bekapcsolnak?

És ez az olcsóbb változat, ha nincs sok kérdésed.

De ha a háttérben működő jósokkal beszélsz, jó, ha tudod, hogy nekik ki van adva, hogy minél hosszabb ideig beszélgessenek, azaz ilyen percdíjakkal észre sem veszed és peregnek a tízezresek.

A nagy pénz azonban nem itt van!


A legjobban azok keresnek, akik jóslás közben azonnali megoldásokat ígérnek a problémáidra.

- Átkokat vagy rontásokat látnak rajtad, azért ilyen nehéz az életed, úgyhogy ők szívesen "leveszik".

- Szellemek "ülnek rajtad" amiket eltávolítanak.

- Varázslattal megszerzik neked azt, akire vagy amire vágysz.

Mindezekért hatalmas összegeket fizetnek ki az épp kétségbeesett emberek!

Ma épp arról mesélt valaki, hogy egy belvárosi, ismert jósnőnk 3 x 80.000.-Ft-ot kért, hogy szerelmet varázsoljon az életébe azzal, akire vágyik. Mindezt 15 perces jóslás után.

Eme jósnő párja volt az az ominózus mágus, akinek munkásságával kapcsolatban eddig a legnagyobb árról hallottam. Egy gyógyításért - IGEN, AZÉRT, HOGY SEGÍTSEN VALAKINEK MEGGYÓGYULNI -  1.400.000.-Ft volt a kért ellenérték.

A legszebb számomra mindezekben az, amikor olyanokról hallok, hogy nem sikerült elsőre egy bizonyos árért a varázslat, s az illető visszament ugyanahhoz a mágushoz, hogy kétszer annyi pénzért egy új varázslatot kapjon, s amikor ez sem jött össze, akkor még harmadszorra is fizetett, hogy hátha, de nem jött össze. Akkor jött el hozzám, és mesélte el ezt a történetet, melyben persze nem feltétlenül a kérdéses mágust hibáztatom, hiszen, ahogy a régi mondás szól:

"Amíg lószar van, veréb is van!"

Szerző: MágusMókus  2012.12.14. 19:08 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://boszibulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr304965764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.